Inloggen

Disclaimer en privacy

De website van de DiaBeatit Run is met de veel zorgvuldigheid gemaakt. Het kan voorkomen dat er fouten of onvolkomenheden in de tekst zijn geslopen. We hopen dat je ons daar op wilt wijzen zodat we deze site zo goed en compleet mogelijk kunnen maken. Stuur een e-mail met je opmerkingen naar info@diabeatitrun.nl. Bedankt!

De DiaBeatit Run is een initiatief van het Diabetes Fonds. Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kun je op ieder gewenst moment verzoeken je gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Wanneer je deze website bezoekt of zoekt op onze site dan houden wij de technische kenmerken van je bezoek bij met logfiles en cookies. We gebruiken Google Analytics om de website te analyseren. Zo kunnen we zien wat de bezoekers van de site belangrijk vinden en hoe we de site kunnen verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem en kunnen we niet herleiden tot jou als persoon. We hebben hiervoor een bewerkersovereenkomst met Googlle. Daarnaast gebruiken we cookies om soms advertenties te tonen. Wil je meer weten over veilig internetten ga dan naar veiliginternetten.nl

Diabeatit

589 treden,
84 km, 1 doel