Inloggen

Doe mee als bedrijf

Meedoen als bedrijf met de DiaBeatit Run heeft echt zin: het is een mvo- en teambuildingsactiviteit ineen. Het is een bijzondere dag waar iedereen aan kan meedoen, ervaren sporters en beginnende hardlopers. Want het aantal kilometers wordt vrij verdeeld over de teamleden, zolang er in estafette, in totaal 84km wordt gelopen. Namelijk van de Euromast in Rotterdam tot het Stadionplein in Amsterdam. Ook zijn er fiets- en autobegeleiders nodig.

Stel een team bestaat uit 11 deelnemers: 3 begeleiders, die elkaar met de auto en de fiets afwisselen en 8 Runners. De Runners kunnen er voor kiezen om iedereen iets meer dan 10km te laten lopen (8,4x10=84km). Maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld vier runners 15km per persoon te laten lopen (aaneen of in delen), een Runner 9km en drie runners 5km. In totaal 4x15 + 9 + 3x5 = 84km.

Om het voor bedrijven makkelijker te maken, is het nu mogelijk om een team in te schreven waarbij er voor de inschrijfkosten van alle teamleden één factuur wordt gestuurd. 

Inschrijven kan door te klikken op de button hieronder. Vragen hierover? Mail ons dan via info@diabeatitrun.nl.

Schrijf je in als bedrijf

Diabeatit

589 treden,
84 km, 1 doel