Inloggen
Hagarunners

Hagarunners HagarunnersHagarunners

Was vorig jaar erg leuk, we zetten ons graag weer helemaal in voor het goede doel!

€ 5.778,07 van 5.000,00 opgehaald

Blog

Prikbord

 • Reacties (0)
  Het team vertelt....-24-09-2017
  "De team WhatsApp-groep draait overuren..."

  Aan diversiteit geen gebrek binnen dit Diabeatit Run-team.Alle teamleden werken in het Haga ziekenhuis in Den Haag, maar hebben in het dagelijks leven ergens anders verstand van: van e-learning tot aan medicijnen.De één is een beginnende hardloper terwijl de ander al jaren loopt. In het begin kenden de meesten elkaar niet, of alleen van gezicht. Dat is veranderd nu ze allemaal hun sportieve steentje bijdragen aan het Diabetes Fonds.

  Met die gezamenlijke missie krijgen de Haga Runners alles voor elkaar. Zo verkopen de Haga Runners hun eigen gezonde snacks en smoothies in de bedrijfskantine en iedereen spoort zijn of haar netwerk aan om bij te dragen aan de Diabeatit Run. De WhatsApp-groep van het team draait overuren met alle enthousiaste sponsorideeën, de vele manieren om elkaar te motiveren of de creatieve hart-onder-de-riem-methodes als het even tegen zit. Volgens het team is dit het ultieme recept voor een leuke band met collega’s.

  De begeleider van HagaFit Bedrijfsfitness en tevens bewegingsagoog, Femke, enthousiasmeerde iedereen. Femke zorgt ervoor dat iedereen in beweging kwam om mee te doen. Trudie en John zorgen ervoor dat iedereen tijdens de run in beweging blijft. Trudie regelt als (auto)begeleider namelijk de logistiek vanuit een busje waarin iedereen kan uitrusten en John begeleidt de runners en fietst alle 84 kilometers mee. Precies, een behoorlijke prestatie. 

  Toen de logistiek geregeld was, kwam de laatste etappe ter discussie. Dat bleef bij een kort maar krachtig en vooral unaniem doel: “We gaan met het hele team èn fietsheld John over de finish. Daarna proosten we natuurlijk op onze prestatie en mooie bijdrage aan het Diabetes Fonds!”

Deel deze pagina

Sponsoren

Gift restaurant actie € 5,00
Esther Aartsen € 10,00
Personeelvereniging Haganees € 900,00
HagaHoreca € 1.776,02
Donatie personeel haga ziekenhuis € 427,50
Anoniem € 20,00
Arcadis € 500,00
Anoniem € 16,00
Diabeatit

589 treden,
84 km, 1 doel