Inloggen
Martijn Weijers

Martijn Weijers Martijn WeijersMartijn Weijers

We zijn gestart!! De komende maanden ga ik in training om in september mee te doen aan de DiaBeatIt run! De diawattusrun hoor ik je denken..?
Nou dat is een hardloopevenement dat van de Euromast in Rotterdam naar het Olympisch stadion in Amsterdam loopt. Een tocht van +- 85 km!
Dit doen wij niet alleen maar met vele honderden anderen om zo geld in te zamelen voor het diabetesfonds. Maar waarom loop je nou voor dat fonds hoor ik je denken?
Nou omdat Laura, haar broertje en haar moeder diabetes hebben met nog vele duizenden mensen en onderzoek daadwerkelijk leidt tot doorbraken en het in de toekomst misschien wel kan worden genezen!
Steun jij mij / ons in deze strijd? Dan zou ik je willen vragen om een donatie te doen aan ons team en dan doen wij de sportieve prestatie!

€ 275,00 van 500,00 opgehaald

Alle Diabeetjes Helpen

Waarom wij mee doen? Omdat alle (dia)beetjes helpen! Nu 3 van de 4 gezinsleden Diabetes Type 1 hebben (noem het een 'lucky shot' of gewoon domme pech), hebben we besloten om met vrienden en familie de handen inéén te slaan en samen de strijd aan te gaan tegen Diabetes. Ons doel? Over 10 jaar weer beter zijn!

Blog

  Deel deze pagina

  Sponsoren

  Andre Severs € 25,00
  Youri Tigchelaar € 15,00
  Sanne de Jonge € 5,00
  Marieke Weijers € 25,00
  Rita Weijers € 25,00
  Thomas Nooij € 5,00
  Nicolien & Sjen Olijhoek € 15,00
  Mieke Van Dusseldorp € 15,00
  Remco van Dortmond € 15,00
  Anoniem € 50,00
  Diabeatit

  589 treden,
  84 km, 1 doel