Inloggen
Michael de Jonge

Michael de Jonge Michael de JongeMichael de Jonge

Dit is ‘m, mijn insulinepomp, of de pager van de vrijwillige brandweer zoals ik er vaak over grap. Dit apparaatje heb ik 24/7 aan mijn lichaam vast omdat ik afhankelijk ben van insuline door mijn diabetes. En met al het sporten, eten en drinken moet ik er voor zorgen dat de hoeveelheid suiker in mijn lichaam netjes tussen 2 grenzen blijft. Een pittige opgave dus het wordt tijd om daar iets aan te gaan doen! Niet alleen voor mij maar ook voor mijn zus, mijn moeder en alle andere duizenden diabeten.

Voor het onderzoek naar de genezing van diabetes is een hoop geld nodig en daarom doe ik 30 september mee aan de DiaBeatIt Run met het team Alle Diabeetjes Helpen. Met vrienden en familie beklimmen we de Euromast en lopen een dubbele marathon van Rotterdam naar Amsterdam om zo geld op te halen voor het Diabetes Fonds.

Ik ben al hard aan het trainen voor de 589 treden van de Euromast en zoveel mogelijk kilometers voor mijn team te rennen maar heb wel nog sponsoren nodig! Steun je mij/ons in deze strijd? Dan zou ik je willen vragen een donatie te doen en dan doen wij de sportieve prestatie!

Alvast bedankt!

€ 600,54 van 500,00 opgehaald

Alle Diabeetjes Helpen

Waarom wij mee doen? Omdat alle (dia)beetjes helpen! Nu 3 van de 4 gezinsleden Diabetes Type 1 hebben (noem het een 'lucky shot' of gewoon domme pech), hebben we besloten om met vrienden en familie de handen inéén te slaan en samen de strijd aan te gaan tegen Diabetes. Ons doel? Over 10 jaar weer beter zijn!

Blog

  Deel deze pagina

  Sponsoren

  Sanne de Jonge € 5,00
  Mariska van der Velden € 5,00
  Marjolein Nell € 15,00
  Sean € 10,00
  Christiaan Maat € 5,00
  Aline van Vliet € 10,00
  Sabine van Mierlo € 5,00
  Margo Welsch € 5,00
  Michaël Vijfvinkel € 5,00
  Julie van den Berg € 5,37
  Diabeatit

  589 treden,
  84 km, 1 doel