Inloggen

De route

Een dubbele marathon van Rotterdam naar Amsterdam, dat is ruim 84 kilometer. Gelukkig zijn er onderweg zeker 23 punten waar de Runners elkaar afwisselen. Kijk al rennend vooral om je heen, want de route van de DiaBeatit Run is prachtig! Dwars door het Groene Hart en langs de Amstel.

Route

De route staat in grote lijnen vast, er zijn kleine veranderingen ten opzichte van afgelopen jaar. Er kunnen nog details iets veranderen voor de start door onverwachte wegwerkzaamheden bijvoorbeeld, maar je kunt vast kijken naar de algemene indeling van de Runners om te zorgen dat elke team samen ruim 84 km kan rennen. 

De route van vorig jaar van de runners en daarmee ook de fietsbegeleiders vind je hier:  http://goo.gl/0ZWV6E
Autobegeleiders volgden vorig jaar de volgende route: http://goo.gl/2wcqgx

Aangegeven op de route staan: In het rood wisselpunten, in het groen de verplichte checkpoints en in het blauw waterpunten.

GPS

Een fietsend begeleider is onmisbaar. De fietser krijgt een GPS mee, daarin staat de route al voorgeprogrammeerd. Ook krijgt elk team een routeboekje mee. Hierin staan de wisselpunten maar ook de verplichte checkpoints.

Thuisfront

Fans langs de kant maken voor de Runners het verschil! Tijdens de DiaBeatit Run zijn de Runners door het thuisfront te volgen bij de checkpoints via social media, via #DiaBeatitRun. Of je houdt gewoon het globale tijdschema

Schrijf je in

Diabeatit

589 treden,
84 km, 1 doel