Inloggen

De route

Een dubbele marathon van Rotterdam naar Amsterdam, dat is ruim 84 kilometer. Gelukkig zijn er onderweg zeker 21 punten waar de Runners elkaar afwisselen. Kijk al rennend vooral om je heen, want de route van de DiaBeatit Run is prachtig! Dwars door het Groene Hart en langs de Amstel.

Route

De route staat in grote lijnen vast, er zijn kleine veranderingen ten opzichte van afgelopen jaar (zoals de finishlocatie). Er kunnen nog details veranderen voór de start door onverwachte wegwerkzaamheden bijvoorbeeld. Mocht dat het geval zijn dan informeren wij de deelnemers zo snel mogelijk.

De route vind je hier: https://goo.gl/MTLrvi 

Via dit linkje kun je de verschillende wisselpunten vinden (AP's, in het rood), de verplichte checkpoints (groen), kilometer punten en natuurlijk de loop/fiets- en autoroutes. Lopers en fietsers vinken de "LOOPROUTE" aan. Autobegeleiders de drie "AUTOROUTES" (AP0-09, AP09-18, AP18-Finish). 

Download hier een lijst met alle adressen en afstanden.


GPS

Een fietsend begeleider is onmisbaar. De fietser krijgt een GPS mee, daarin staat de route al voorgeprogrammeerd. Ook krijgt elk team een routeboekje mee. Hierin staan de wisselpunten maar ook de verplichte checkpoints.

Thuisfront

Fans langs de kant maken voor de Runners het verschil! Tijdens de DiaBeatit Run zijn de Runners door het thuisfront te volgen bij de checkpoints via social media, via #DiaBeatitRun. Of je houdt gewoon het globale tijdschema

Schrijf je in

Diabeatit

589 treden,
84 km, 1 doel