Inloggen

Team starten

Iedereen kan eenvoudig een DiaBeatit Run-Team aanmelden. Verzin een passende naam voor jouw Team en meld het aan.

Degene die het Team registreert, is automatisch Teamcaptain en dus aanspreekpunt voor de organisatie. Je Team hoeft nog niet compleet te zijn. Teamleden en begeleiders kunnen zich later ook nog aanmelden.

Je kunt ook meedoen als bedrijf.

Wie doet er mee?

Teams bestaan uit minimaal 1 en maximaal 12 Runners. Het leuke aan de DiaBeatit Run is dat iedereen mee kan doen. Ja, ook mensen die niet hardlopen! Een Team kan namelijk niet zonder Fietsbegeleider en Autobegeleider. Deze taken kun je onder de Runners verdelen, maar wellicht vinden je collega's, familie, vrienden of hardloopmaatjes het leuk om te doen.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor de DiaBeatit Run is € 27,50 per Teamlid, dus ook voor Begeleiders. Hiervoor krijg je een compleet pakket aan tools, begeleiding en faciliteiten inclusief lunch en een pastamaaltijd voor de ergste trek. We houden de kosten zo laag mogelijk om een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan onderzoek naar de genezing van diabetes. 

Meedoen heeft zin

Meedoen aan de DiaBeatit Run heeft echt zin. Je doet het voor de 1,2 miljoen Nederlanders met diabetes, doordat je geld ophaalt voor onderzoek naar genezing. Daarom laat ieder Teamlid zich sponsoren. Om je te helpen, krijgt jouw Team na registratie een eigen pagina op deze website. Dan kan het echte werk beginnen!

Schrijf je in

Diabeatit

589 treden,
84 km, 1 doel