Inloggen

Veelgestelde vragen

Wie kunnen er allemaal meedoen?

Het leuke van de DiaBeatit Run is: iedereen kan meedoen in een team! Er zijn namelijk verschillende teamfuncties mogelijk. Naast Runners, zijn ook fiets- en autobegeleiders nodig. Kijk voor hier voor meer informatie.

Wat is de minimale leeftijd?

De minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar. Runners tussen 12 en 16 mogen alleen meedoen na schriftelijke toestemming van ouders/voogd en de organisatie.

Tot wanneer kan een team zich inschrijven?

Inschrijven is mogelijk tot 25 september 2017. Uiteraard is het wel van belang dat er getraind is en je team het benodigde sponsorgeld heeft binnengehaald.

Is inschrijven ook mogelijk als mijn team nog niet compleet is?

Jazeker, de andere teamleden kunnen zich later bij jouw team aanmelden.

Hoe kunnen begeleiders zich aanmelden?

Begeleiders zijn minstens zo belangrijk als de rest van het team. Auto- en fiestbegeleiders melden zich aan via de inschrijfknop. Zo worden ook zij vermeld op de teampagina.

Ik heb verkeerde gegevens ingevoerd, hoe kan ik dit aanpassen?

Op je eigen deelnemerpagina kun je zelf gegevens aanpassen. Ben je teamcaptain dan kun je ook je eigen teampagina aanpassen. Rechtsboven in het menu kun je inloggen. Mocht dit niet lukken, neem dan gerust contact op met de organisatie via info@diabeatitrun.nl

Hoe voeg ik een foto toe aan mijn pagina?

Controleer eerst of je een geschikte foto hebt. De foto moet groot genoeg zijn, namelijk 350 x 350 pixels. Dit kun je controleren met programma’s zoals Paint en dergelijke. Vaak zie je onderaan het formaat staan.
Log daarna in op www.diabeatitrun.nl/login met je e-mailadres en wachtwoord. Ga naar www.diabeatitrun.nl/runner-profiel en klik op de afbeelding bovenin. Kies het bestandje met de foto en sla op.

Wanneer wordt de route bekend gemaakt?

De definitieve route wordt uiterlijk 30 september 2016 vastgesteld. Dit i.v.m. met bijvoorbeeld onverwachte werkzaamheden aan wegen of looppaden. De conceptroute wordt eerder vrijgegeven. Check de laatste informatie hier.

De traploper, moet dat een Runner zijn?

Nee, de persoon uit een team die de 589 treden van de Euromast gaat beklimmen hoeft niet per se een Runner te zijn. een begeleider kan de uitdaging ook aan. Mocht de traploper wel een Runner zijn dan raden wij die persoon af meteen daarna ook de eerste loper te zijn. Het mag zeker, maar valt in de praktijk vaak erg zwaar.

Waar kan ik mij inschrijven als vrijwilliger?

Vrijwilligers worden ontzettend gewaardeerd en zijn van harte welkom om tijdens de DiaBeatit Run een handje te helpen! Bij inschrijvingen kun je je direct aanmelden als vrijwilliger. Na inschrijving beschik je over een eigen profielpagina.

Is de DiaBeatit Run een wedstrijd?

Nee, de DiaBeatit Run is geen wedstrijd maar een uitdaging en een unieke ervaring. Zorg dat je tussen 16:00 en 18:30 in Amsterdam aankomt en je wordt onthaald door je vrienden, familie en fans waarmee je jouw prestatie viert.

Waar gaat het sponsorgeld naar toe?

Al het sponsorgeld komt ten goede aan het Diabetes Fonds. Het Diabetes Fonds heeft een CBF- Keurmerk van het Centraal Bureau Fondsenwerving. Deze onafhankelijke instantie houdt toezicht op de bestedingen van fondsenwerving van de DiaBeatit Run.

Nog vragen?

Is je vraag niet beantwoord? Neem dan contact op met de organisatie via info@diabeatitrun.nl.

Diabeatit

589 treden,
84 km, 1 doel