Inloggen

Waarom?

Meelopen in de DiaBeatit Run is een unieke sportieve uitdaging. Eerdere deelnemers kijken terug op een fantastische dag met een warme team-spirit en een mooie tocht in een prachtig landschap. Dit jaar is het de 5e editie van de DiaBeatit Run!

Voor anderen

Het mooie is: je loopt niet alleen voor jezelf, maar je helpt er veel andere mensen mee. Want de DiaBeatit Run is een initiatief van en voor het Diabetes Fonds, met als doel zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar de genezing van diabetes, voor 1,2 miljoen Nederlanders.

Genezing van diabetes

Diabetes pakt je gezondheid af. En ook nog eens je vrijheid: geen zorgeloze hap eten meer, en vaak ook eindeloos bloedsuiker prikken. Daarom werken onderzoekers hard aan manieren om diabetes te genezenHet Diabetes Fonds steunt deze onderzoekers onder andere dankzij jouw hulp met de DiaBeatit Run.

Heeft zin

De DiaBeatit Run heeft door de jaren heen al een prachtige bijdrage geleverd aan wetenschappelijk onderzoek naar de genezing van diabetes. Alle deelnemers samen hebben al:

  • Met 740 Runners en Begeleiders meegedaan
  • 6.048 km gelopen
  • 42.408 treden beklommen

Een fantastische prestatie! Door hun inzet te laten sponsoren, zorgen deelnemers ervoor dat de genezing voor 1.2 miljoen Nederlanders met diabetes dichterbij komt! Meedoen heeft echt zin.

Schrijf je in

Diabeatit

589 treden,
84 km, 1 doel